Handlaft & Tredesign er sertifisert til miljøfyrtårn

Vi er en av Norges eldste laftebedrifter, og vi har alltid hatt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. Vi er stolte av å kunne fortelle at vi som første laftebedrift i Norge har blitt sertifisert til miljøfyrtårn.

Miljøfyrtårn er en frivillig ordning som hjelper bedrifter å forbedre sin miljøpåvirkning. Ordningen er basert på en rekke kriterier, som blant annet energieffektivitet, avfallshåndtering, kjemikaliebruk og innkjøp.

Vår sertifisering til miljøfyrtårn er en viktig milepæl for oss. Det viser at vi er på rett vei i vårt arbeid med å redusere vår miljøpåvirkning. Vi er forpliktet til å fortsette å jobbe for en mer bærekraftig fremtid, og vi tror at miljøfyrtårn-sertifiseringen vil hjelpe oss å nå våre mål.

Vi er opptatt av å redusere vår miljøpåvirkning, og vi jobber kontinuerlig med å finne nye måter å forbedre vår miljøvennlighet på. Vi tror at bærekraft er viktig for vår fremtid, og vi er forpliktet til å gjøre vår del for å ta vare på miljøet.

Hvorfor det er viktig å være sertifisert

Det er flere grunner til at det er viktig å være sertifisert til miljøfyrtårn. For det første viser det at vi er opptatt av bærekraft og miljøvennlighet. For det andre kan sertifiseringen bidra til å redusere våre kostnader. For det tredje kan sertifiseringen hjelpe oss å tiltrekke oss nye kunder.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og dine behov.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Petter Sætre

Asgeir Oddlien

Norsk håndlaget kvalitet

Handlaft & Tredesign er én av Norges eldste laftebedrifter som leverer alt fra anneks til store hytter og forretningsbygg. Vår spesialitet er skreddersydde laftebygg etter hver enkelt kunde sine unike ønsker, behov og krav. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Handlaft & Tredesign AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down