Slik produserer vi handlaftede hytter og hus

Handlaft er en tradisjonell byggemetode som gir en rekke fordeler som skiller seg fra andre konstruksjonsmetoder. En av de største fordelene med handlaft er at de solide tømmerstokkene er sammenføyd for å gi en sterk og stabil konstruksjon som er utrolig holdbar og motstandsdyktig mot vær og vind. 

Handlaft er en bærekraftig byggemetode og bruker naturlige materialer og minimalt med energi i produksjonen. Ved å velge handlaft bidrar man til å bevare skogens helse.  

Tømmerets naturlige isolerende egenskaper sikrer at tømmerhytta holder seg varm om vinteren og kjølig om sommeren, noe som resulterer i reduserte energikostnader og et behagelig inneklima året rundt. 

Handlaftede tømmerhytter har en autentisk sjarm som gir en varm og innbydende atmosfære som setter rammen for hyggelige sosiale sammenkomster eller rolig egentid.  

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og dine behov.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Petter Sætre

Asgeir Oddlien

Norsk håndlaget kvalitet

Handlaft & Tredesign er én av Norges eldste laftebedrifter som leverer alt fra anneks til store hytter og forretningsbygg. Vår spesialitet er skreddersydde laftebygg etter hver enkelt kunde sine unike ønsker, behov og krav. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Handlaft & Tredesign AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down