Ofte stilte spørsmål

Klikk på titlene for å lese svaret på spørsmålene. Har du flere spørmål, ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Hvor kommer tømmeret fra?

Vi kjøper vårt tømmer gjennom Alvdal skurlag som er det lokale sagbruket. Tømmeret som brukes kommer i all hovedsak fra gamle Hedmark fylke, da det er dette området som har mest av den kvaliteten av malmfuru som vi er ute etter og gir det beste sluttresultatet og lang levetid på våre bygg!

Kan jeg kjøpe kun laftekassen fra dere?

Ja, det er ikke noe problem å bare kjøpe laftekassen og ordne med resterende ferdigstilling selv. Så kan vi også gjennom våre samarbeidspartnere tilby alt frem til nøkkelferdige løsninger.

Kan dere levere over hele Norge?

Ja, vi leverer og monterer tømmerkasser over hele landet.

Kan jeg komme med egne tegninger eller skisser?

Det er ikke noe problem at du kommer med dine egne tegninger. Vi skreddersyr alle våre prosjekter og lafter svært sjelden «standard modeller» fra katalog, så alle våre kunder kan få sitt bygg akkurat som de ønsker og tilpasset sine ønsker, krav, behov og tomt. Dette er ikke mer kostbart enn å velge en modell vi allerede har tegninger av. Vi har laftet over 1400 bygg og ingen er like.

Slipper jeg balansert ventilasjon på et laftet bolighus?

Ja, det gjør du og dette er nok en av grunnene til at lafte bolighus blir stadig mer og mer populært! Du får et meget godt innemiljø med naturlig pustende vegger i heltre.

Kan dere hjelpe oss med byggesøknad?

Vi har et fast firma som vi samarbeider med rundt byggesøknader og de har lang erfaring med å få på plass en godkjent søknad til en meget konkurransedyktig pris.

Leverer dere bare handlaft?

Ja, vi har spesialisert oss på handlaft og har ansatte med lang og unik kunnskap innen dette handverket som sikrer deg som kunde et unikt produkt av meget høy handverksmessig utførelse.

Er det mulig å besøke laftehallen og se på produksjon?

Alle er velkommen til å besøke oss for å få en nærmere innsikt i hvordan et laftebygg blir til. Ta kontakt, så finner vi en tid som passer.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og dine behov.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Petter Sætre

Asgeir Oddlien

Norsk håndlaget kvalitet

Handlaft & Tredesign er én av Norges eldste laftebedrifter som leverer alt fra anneks til store hytter og forretningsbygg. Vår spesialitet er skreddersydde laftebygg etter hver enkelt kunde sine unike ønsker, behov og krav. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Handlaft & Tredesign AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down