Laftehus – kvalitetslaft til hverdagsbruk 

Et laftehus er mer enn bare et sted å bo; det er et hjem med autentisk sjarm. Vi i Handlaft & Tredesign hjelper deg med å sette husdrømmen ut i livet og tilbyr skreddersydde løsninger og et bredt utvalg av designalternativer som kan tilpasses etter dine ønsker. 

Kvalitetslaft til hele Norge 

I Handlaft & Tredesign er vi stolte av å være en av de ledende leverandørene av handlaftede tømmerhus til hele Norge. Våre tømrere og hustegnere har mange års erfaring med å kombinere tradisjonelle håndverksteknikker med moderne estetikk for å skape unike tømmerhus som kan vare i generasjoner. Vår lidenskap for norsk håndverk og dedikasjon til detaljer gjenspeiles i hvert eneste tømmerhus vi bygger. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser! 

Handlaft har mange fordeler 

Handlaft er en tradisjonell byggemetode som gir en rekke fordeler som skiller seg fra andre konstruksjonsmetoder. En av de største fordelene med handlaft er at de solide tømmerstokkene er sammenføyd for å gi en sterk og stabil konstruksjon som er utrolig holdbar og motstandsdyktig mot vær og vind. 

Handlaft er en bærekraftig byggemetode og bruker naturlige materialer og minimalt med energi i produksjonen. Ved å velge handlaft bidrar man til å bevare skogens helse.  

Tømmerets naturlige isolerende egenskaper sikrer at tømmerhuset holder seg varmt om vinteren og kjølig om sommeren, noe som resulterer i reduserte energikostnader og et behagelig inneklima året rundt. 

Handlaftede tømmerhus har en autentisk sjarm som gir en varm og innbydende atmosfære som setter rammen for alle hverdagslivet begivenheter.  

Kontakt oss i dag for å starte reisen mot ditt drømmehus! 

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og dine behov.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Petter Sætre

Asgeir Oddlien

Norsk håndlaget kvalitet

Handlaft & Tredesign er én av Norges eldste laftebedrifter som leverer alt fra anneks til store hytter og forretningsbygg. Vår spesialitet er skreddersydde laftebygg etter hver enkelt kunde sine unike ønsker, behov og krav. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Handlaft & Tredesign AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down