Alvdal handlaft

Velkommen til Handlaft & Tredesign AS. Vi er en videreføring av lafteavdelingen i Malmlaft og er en av Norges eldste laftebedrifter. Siden oppstarten i 1987 har vi levert nærmere 1200 laftebygg i ulike størrelser over det meste av Norge. Våre ansatte ved produksjonshallen i Alvdal har en unik kompetanse for sitt håndverk og garanterer deg en leveranse av meget høy kvalitet!

Grovvokst malmrik furu er selve basisen i våre produkter. Vi har kun norsk produksjon og er underlagt kvalitetskontrollen til bransjeforeningen Norsk Laft. Bransjenormen stiller strenge krav til både råmaterialer og utførelse og garanterer deg som kunde et produkt av meget høy kvalitet med lang levetid. Selv om handlafting er en gammel byggetradisjon i Norge, er den svært fleksibel og kan kombineres med glass og stein. Vi har tilpasset oss det moderne uttrykket mange vil kombinere med det tradisjonelle innen laft.

Vi lafter både etter kundens egne tegninger, eller skreddersydde løsninger som vi utarbeider i et samarbeid med arkitekt og kunde. Vi tilbyr gratis utarbeidelse av tegninger for våre kunder! Gjennom samarbeid med utvalgte entreprenører i Norge kan vi tilby alt fra kun laftekassen ferdig montert på tomt til nøkkelferdig bygg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Vi kan ta utgangspunkt i en av våre modeller, tilpasse denne eller bruke din egen skisse. Sammen finner vi løsningen som passer best for akkurat deg og dine behov.

Kontakt oss
0 of 600 max characters

Ole Petter Sætre

Asgeir Oddlien

Norsk håndlaget kvalitet

Handlaft & Tredesign er én av Norges eldste laftebedrifter som leverer alt fra anneks til store hytter og forretningsbygg. Vår spesialitet er skreddersydde laftebygg etter hver enkelt kunde sine unike ønsker, behov og krav. Vi garanterer deg et norsk produkt av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Copyright © 2024 All Rights Reserved Handlaft & Tredesign AS | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down